Idézetek, versek, történetek...és sok minden más.:)

‎* "Az optimista a fényt látja az alagút végen. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledö vonatot. A mozdonyvezetö pedig a három hülyét a síneken...!" ♥

* Látom, hogy figyelsz. Látom, hogy rám pillantasz néha, még ha leplezed akkor is. Mindent tudok. Tökkkéletesen átérzem az érzéseidet, és hidd el, csak te érted teszek mindent. Senki másért. A javadat akarom, a legfölsőbb szinteken. Mindent érted teszek, csak te azt még nem tudod. Semmit sem tudsz. Fogggalmad sincsen az egészről. De majd egyszer. Egyszer mindent megértesz, és akkor majd szeretni fogsz.. és az lesz a legnagyobb dolog. A legnagyobb dolog.


* Nem nyálazom, nem könyörgöm, csupán a tényeket közlöm. Szeretlek, imádlak, kívánlak. Mondd, hibáztatsz?


* Érezni, hogy szemeid már szemeimben élnek és néznek. S érezni azt, ha szép, Veled szép és csak Veled teljes az élet.


* Nem érdekel semmi más, egyszer állj meg előttem, nézz a szemembe, én tudni fogom, mit kell tennem.


* Legszívesebben ordítanék vele, hogy miért teszi ezt. Miért? Én nem hívtam, már majdnem túl voltam rajta, és akkor, mikor minden kezd helyrerázódni, újra felbukkan és robbant. Felzaklatja az életem, majd eltűnik újra. Ez mire volt jó? Feltépte a régi sebet...most újra vérzik...elérte, amit akart...és most ismét elment. Ez kellett? Ha újra találkoznánk, csak kiabálnék és megmondanám, hogy nem, ez nem igaz...mert hülye vagyok, és ha újra jönne, úgy sem bírnám és ismét a karjaiban kötnék ki. Hogy miért? Mert egy hülye liba vagyok, aki egy pillanatnyi boldogságért vállalja a szenvedést...csak tudnám miért.* A szerelem bonyolult. Sosem földhözragadt vagy hétköznapi. Sosem szokhatsz hozzá. Előbb neked kell kézen fogva vezetned őt, aztán hagynod kell, hogy ő vezessen kézen fogva téged. Nem tudsz ellenállni neki. Úgy ragad magával, mint az áradat. Előbb kisodor a nyílt tengerre, aztán valahol partra vet. Ma keservesen kínlódsz miatta, de ha megszenvedsz érte, a mennybe mész. Elmenekülhetsz előle, de sosem mondhatsz rá nemet. Ez mindenkire egyformán vonatkozik.


:)

* Lehet, hogy te elég bátor és elég erős vagy hozzá, hogy nélkülem élj, ha úgy gondolod, hogy így a legjobb. De én sose bírnék ennyire önfeláldozó lenni. Nekem veled kell lennem. Csak így tudok élni.


* Megint ott vagy minden szóban, mozdulatban, dalban, képben, a fejemben... a szívemben is. Hová lett az az érzés, amit irántad éreztem? Talán még mindig megvan, csak egyszerűen annyi gyűlöletet, kétségbeesést és csalódottságot pakoltam rá, hogy lehetetlenség lenne előszedni. Nem is előszedni akarom tulajdonképpen. Kitörölni, semmissé tenni, egy sose volt emlékké koptatni, hogy örökre eltűnj az életemből. Nem lehet, mert te voltál az, aki megváltoztatott.


* Első nagy szerelem. Felnősz mellette, mindent érte teszel. Ő az első mindenben. Aztán minden álmod kártyavárként omlik össze. Az ő álmaiban már nem te szerepelsz. Itt az idő, hogy most végre Te magad légy az első a saját életedben. Megbocsájtasz és próbálsz felejteni. Majd szépen lassan egy újabb csónakot engedsz a közeledbe, ami melletted halad egy irányba. Addig, amíg jó...


Ha tudnám, hogy ma látlak utoljára aludni, átölelnélek erősen,

És kérném Istent, had legyek továbbra is lelked őre.

Ha tudnám, hogy ez volt az utolsó, hogy láttalak kimenni az ajtón,

Megölelnélek, adnék egy csókot, majd visszahívnálak, hogy még többet adhassak.

Ha tudnám, hogy ez az utolsó, amikor hallom a hangodat, felvenném minden egyes szavadat,

Hogy később újra és újra hallhassalak a végtelenségig.

Ha tudnám, hogy ezek az utolsó pillanatok, hogy láthatlak,

Azt mondanám: szeretlek, és nem vonakodnék, oly ostobán, de hisz tudod..

Mindig van holnap és az élet mindig ad egy újabb esélyt, hogy jól csináljunk mindent,

De ha tévedek és nekünk csak a ma marad,

El szeretném mondani, hogy mennyire szeretlek és hogy sohasem felejtelek el..* Az életben az ember sokszor lesz szerelmes, de csak egyszer lesz igazán! És ennek az igaz szerelemnek minden porcikája tökéletesen lesz megalkotva, különben nem lenne az igaz szerelem....


* Van egy hely a szívemben, amelyet csak te tudsz kitölteni. Már az első pillanatban megnyertél magadnak és mindig sikerülni fog ez neked...:)


* Voltál már úgy, hogy mondani akartál valamit,valamit nagyon akartál mondani, csak éppen nem voltak szavaid?Mintha az ember simogatni akarna, és nem mozdulna a karja,vagy boldogan valakihez szaladna, szíve az örömtől kiszállna,de mielőtt lépne földbe gyökerezne a lába, voltál már úgy,hogy mondani szeretnéd, de úgy eluralkodik rajtad az érzés,hogy már a szavakat se találod, elakad a hangod, pedig fontos,amit mondanod kell, kell, mert kikívánkozik, voltál már úgy,hogy kerested a legszebb szót, amit szeretnél kimondani,talán azt, hogy szivárvány, átadni, Neki, mint a legszebb virágot,de a legszebb szó is kevés, ha azt akarom mondani Neked,hogy szeretlek.


* Jöhet bármi, amíg Te élsz. Ha útra kell kelnem a nagyvilágba, az lesz a otthonom, ahol Téged talállak. Amikor szerető hangodat hallom, a jövő árnyait sehol sem látom.


* Mert ezt teszi velünk a Szerelem: repülünk, de könnyen padlót foghatunk; szárnyak nélkül zuhanunk, mint egy darab szikla, és közben azon gondolkodok, mi a francért kellett leugranom!? De érted bevállalom, még a zuhanást is, itt csak egyetlen ember van, aki szárnyakat ad nekem: az Te vagy.


* Arra születtem, hogy megszeressenek, megszeressem és is azt, akit lehet. Arra születtem, hogy boldog is legyek, s továbbadjam egynek az életemet. S végül arra jöttem és e világra, hogy belehalnom se kelljen hiába!


* Mindig van a világon egy ember, aki a párjára vár, akár a sivatag, akár egy nagyváros közepén. Amikor pedig ezek az emberek találkoznak, és tekintetük egymásra talál, minden múlt és jövő teljesen elveszíti a jelentőségét, s csak az a pillanat és a hihetetlen bizonyosság létezik, hogy ugyanaz a Kéz írt meg mindent a nap alatt. A Kéz, amely fölébreszti a Szerelmet, s amely mindenki számára, aki ebben a világban dolgozik, pihen és kincsét keresi, alkotott egy vele rokon lelket is.


* A szerelem nem a szemmel lát, hanem a lélekkel <3


* Írtam egy szerelmes történetet, de nincs se eleje, se vége.. veled talán teljessé tehetném ... :)


* Az igaz szerelem felemel, és mindig többre sarkall. Lángra lobbantja szívünket, és békét teremt az elménkben. Te ezt tetted velem.. remélem, én is ezt tettem veled


* Ha lényed egy része lehetnék, a könnyeidet választanám: a könny a szívedből ered, a szemedben születik, s az arcodat áztatva ajkadon végzi!


* Mikor lehunyom a szemem (nem számít hogy hol vagyok vagy épp mit csinálok) mindig téged látlak. Vajon hogyan tudnám megoldani, hogy ezentúl csukott szemekkel éljek? 

:)

* Mielőtt a fények kialszanak, és lecsukjuk a szemünket, elmondodk neked egy titkot, amit ideáig őriztem: te vagy az, akiért élek, és ha meghalok, érted halok meg...:)


* A fiú megkérdezte: "Anya, mondd, hogy találhatnám meg az igazit?" Az anyukája azt felelte: "Ne aggódj, csak arra ügyelj, hogy a megfelelő emberré válj"


* Néha megtörténik, hogy váratlan dolgok csöppenek az életünkbe, majd egy idő múlva ráeszmélünk, hogy már nem tudunk élni nélkülük. Számomra Te is ilyen vagy


* Mindig mondogattam, hogy én bizony nem fogom senkinek sem odaadni a szívem. De ha gondolod, Te tehetsz egy próbát arra, hogy ellopd :)


* A szerelem, mely változik, ha eléri a változás szele, nem szerelem. A szerelem egy örök jel, mely háborgó viharokkal néz szembe, de meg nem remeg. A szerelem nem az idő bolodja; a szerelem ítéletnapig szilárdan kitart


* Ha választhatnék aközött, hogy a világ legdögösebb csajával járok, vagy veled pizzázom a kanapén, miközben egy rémes műsort nézünk a tévében, tudd meg: minden alkalommal téged választanálak


* Körülöttem az emberek mind maszkot viselnek és szerepet játszanak, de ha veled beszélek, akkor az lehetek, aki vagyok...


* Aki szeret, szeresd és öleld meg naponta, mert ha nem teszed, megteszi más, és akkor hidd el, nem ő lesz a hibás


* Nem kell sok idő ahhoz hogy szerelmes legyél, de évek kellenek ahhoz, hogy megértsd valójában mi a szerelem..


* Örök szerelmet fogadtunk régen, még egy életre, csak arra kérlek, még egyszer hallgass a szívedre..


* Egy okos lány meghallgat,de nem hisz el semmit;csókol,de nem esik szerelembe;és elhagy,mielőtt őt hagynák el!


* Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelented magát a világot.:)

<3

* Pedig a szerelem mindig más. Mindegy, hogy hányszor szeretünk életünkben, egyszer, kétszer vagy tízszer: az új szerelem mindig ismeretlen. A szerelem vagy a pokol fenekére taszít, vagy a mennyországba röpít, de egy biztos: valahova eljuttat. És nem utasíthatjuk vissza, mert létünk alapfeltétele. Ha nem merjük elfogadni, éhen halunk egy karnyújtásnyira a fától, amely hiába kínálja gyümölcseit. Mindenütt a szerelmet kell keresnünk, és vállalnunk kell, hogy esetleg órákig, napokig vagy akár hetekig szomorúak és csalódottak leszünk miatta. Mert abban a pillanatban, amikor elindulunk keresni a szerelmet, ő is elindul, hogy megtaláljon minket. És megvált.♥


* Egyszer azt mondtad, egy nap majd készen állok arra, hogy közel engedjek magamhoz valakit. Azt hiszem, ez a nap ma van.. itt és most.


* Mi a szerelem? A matematikában: probléma. A történelemben: háború. A kémiában: egy reakció. A művészetben: egy szív. Bennem a szerelem pedig.. te vagy...


* Nem félek a pókoktól, se a bogaraktól, nincs tériszonyom és a szűk helyektől sem tartok, de mikor a szemeidbe nézek, félek, hogy egyszer elveszítelek!..


* Nem tudom igazán, hogy is fejezzem ki azt ami t érzek; ha azt mondom, szerelmes vagyok, az még igazán enyhe kifejezés

<333

* Nem az arcod tetszik, hanem a kifejezés, ami rajta ül. Nem a hangod, hanem amit mondasz. Nem az, ahogy kinézel, hanem amit cselekszel. Te magad vagy csodálatos..


* Tártad már ki mind a két karod valaha, és csak forogtál körbe-körbe? Nos, a szerelem is valami ilyesmi érzés: minden és mindenki azt sugallja, hogy állj meg, hagyd abba mielőtt elesnél - de te akkor is folytatod


* Nincs bennem semmi különös, ebben biztos vagyok. Az átlagemberek átlagéletét élem. Nem alkottam semmi emlékezetest, és a nevem hamarosan homályba vész. De tiszta szívből, igaz szerelemmel szerettem valakit, és ez nekem teljesen elég!* A fej gyönge percei a szív legszebb órái.


* A hirtelen támadt szerelem múlik el a legnehezebben.


* A szerelem nem csak abból áll, hogy egymás szemébe bámulunk, hanem abból is, hogy együtt nézünk egyazon irányba.* Amikor az ember találkozik azzal akinek a közelségétöl az első pillanattol kezdve hevesebben ver a szive, akinek a hangja zeneszó a számára, akiért megtudna halni, s tőle elválni akkor csak eggyetlen napra is kín, az az igazi szerelem.


* Elkapta a pillantásomat és visszamosolygott...de vajon tudja hogy a szívemet is megkapta ezzel?! *

:)

* Amit érzel az csak neked fontos. De az, amit teszel azokkal az emberekkel, akiket szeretsz az egyetlen dolog, ami számít...*


* Találkozni veled - ez volt a sorsom, barátoddá válni - ez a döntésem volt , de szerelembe esni veled - ez az én irányításom nélkül zajlott...*


* Ahányszor az emberek megkérdezik: " ti ketten jártok? " el sem tudod képzelni, milyen fájdalmas azt mondani " nem, csak barátok vagyunk..*


* Ha arra keresel okokat, hogy ne szeress valakit, valószínűleg meg is találod azokat; viszont néha meg kell adnunk magunkat és engedni, hogy a szívünk azt kapja amit megérdemel...*


* Nincsen pénzem, nincsen kocsim amivel randira vihetnélek, nem tudok neked virágot venni, de együtt tökéletes pár leszünk, mert szeretlek téged..*


* Hihetetlen, hogy mennyi fájdalmat okoztál már nekem, de az még inkább hihetetlen, hogy még így is szeretlek téged...*Weblap látogatottság számláló:

Mai: 46
Tegnapi: 80
Heti: 295
Havi: 1 789
Össz.: 889 678

Látogatottság növelés
Oldal: Szerelem.♥♥♥♥♥
Idézetek, versek, történetek...és sok minden más.:) - © 2008 - 2018 - mazsii.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szomorú idézetek a hiányról - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »